facebook

Egyedi mobilbarát weboldal készítés

Egyedi Web design és fejlesztés


Sokan úgy gondolják, hogy egyedi weboldalt, arculatot terveztetni túl drága és nem utolsó sorban fölöslegesen hosszú művelet, ami könnyen kikerülhető egy sablon vásárlással vagy egy ingyenes szoftverrel, ahol összekattinthatjuk magunknak az oldalt.

Nézzük, mit veszítünk, ha ezt a megoldást választjuk és nem egy profi weboldal készítő céget bízunk meg a feladattal.

Egyedülálló megjelenés


Teljesen egyedi megjelenést kapsz, ami csak az adott vállalkozásra, termékre, szolgáltatásra jellemző, így az mindenki másétól eltérő, könnyen megjegyezhető lesz. Tökéletesen alkalmazkodik a vállalkozás igényeihez. (nem a sablonhoz kell igazítani a tartalmat)

A Tervezési fázisban megismerkedünk a cég korábbi vagy kialakult kommunikációjával, megismerjük a célpiacát, stratégiáját, értékesítési folyamatait és ez alapján adunk javaslatot az oldal funkcióira. Ha kezünkben van a szükséges információ és a funkciók listája, akkor egy olyan alappal rendelkezünk már, amivel a vállalkozás céljainak a legmegfelelőbb oldalt tudjuk elkészíteni. Ehhez szakemberre van szükség.

Nem kelt túl jó benyomást, ha már az alapoknál kompromisszumokat kötünk és weboldalunk megjelenése elszürkül a sablonok népes táborában, így még ha különleges a termékünk, szolgáltatásunk, már az első lépésnél hibádzik a kommunikáció, hiszen weboldalunkat böngészve nem ez köszön majd vissza.

Skálázhatóság


A rugalmasság és a jövőbeni igények szem előtt tartása is feladata a profi tervezésnek. Lehet, hogy első alkalomra nincs megfelelő anyagi erőforrás a webes megjelenésre, mint szeretnénk de ha a tervek hosszú távúak még jobban megéri profi webdesigner, fejlesztő csapatot választani. A honlap fejlesztése közben figyelünk arra, hogy mit szeretnél még fejleszteni a jövőben és együtt dolgozva úgy alakítjuk ki oldaladat, hogy az technológiailag alkalmas legyen a továbbfejlesztésre.

Te is szeretenél egyedi weboldalt? Kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés ingyenes és semmiféle kötelezetséggel nem jár.


1Kapcsolattartási adatok:

2Számlázási adatok:

3Oldal adatai:


4Ajánlatkérés elküldése:

Az ajánlatkérés után az alábbiak fognak történni:

1. Az ajánlatkérés tényéről visszaigazoló levelet küldünk.

2. Ajánlatkérésedről telefonon is megerősítést kérünk.

3. 2 munkanapon belül küldünk egy ingyenes testreszabott ajánlatot.