facebook

Google AdWords kampánykezelés!

Mi is a Google AdWords tulajdonképpen?


A Google AdWords az online marketing eszközök egyik leghatékonyabb fizetős hirdetési rendszere. Nagy előnye a hagyományos hirdetésekkel szemben, hogy PPC (Pay Per Click) módszert alkalmaz, így csak azokért a hirdetésekért fizetünk, melyekre valaki rákattint és így eljut a honlapunkra.

A hirdetések könnyedén paraméterezhetőek és tematizálhatóak is, így azok biztosan csak szolgáltatásod célcsoportja számára jelennek meg. Meghatározható, hogy mennyit vagy hajlandó fizetni egy látogatóért, Mennyit szeretnél havonta költeni a hirdetésekre. Kinek, mit, hol és mikor szeretnél hirdetni.

Google Adwords Logo

Miért jó, ha mi kezeljük az AdWords fiókodat?


  • Ismerjük a szempontokat, melyek miatt többen fognak egy hirdetésre kattintani, így több látogatót tudunk szerezni.

  • Tudjuk, hogy miként lehet alacsonyabb áron is jobb pozícióba helyezni a hirdetéseket, így olcsóbban tudunk látogatót szerezni.

  • Minőségi látogatókat szerzünk, akik nagyobb százalékban fognak végül vásárolni, így kedvezőbb lesz az egy megrendelőre jutó költség.

  • A rendszeres elemzéseknek köszönhetően folyamatosan a változó körülményekhez igazítjuk a kampány beállításait (pl. kattintások ára, hirdetések megjelenésének ideje, hirdetési szövegek, kreatívok stb.)

  • Javaslatokat tudunk tenni a hirdetésekből érkező érdeklődőket fogadó honlap javítására, annak a hatékonyságának a növelésére.

  • Ismerjük annyira a rendszert, hogy minden benne rejlő beállítási lehetőséget a javadra tudunk fordítani.

  • Fiókodat minősített Google AdWords szakértő fogja kezelni.

Google AdWords kampánykezelésünk részletei:

Személyes konzultáció ikon

Személyes konzultáció


A konzultáció során meghallgatjuk igényeidet. Meghatározzuk terméked vagy szolgáltatásod célcsoportját, a vállalkozásod lehetséges versenyelőnyeit, illetve közösen definiáljuk az üzleti (konverziós) céljaidat.

Webhely elemzés ikon

Webhely elemzése


Átvizsgáljuk weboldaladat technikai, webergonómiai és felhasználói élmény szempontjából. Ha találunk olyan problémákat, melyek egy sikeres kampánynak gátat szabnak, akkor készítünk egy listát a felmerülő problémákról és a megoldási javaslatokról.

Fiók létrehozása ikon

Fiók létrehozása


Létrehozzuk Adwords fiókodat, elvégezzük az alapbeállításokat, elkezdjük gyűjteni a közönséglistákat. Kiosztjuk a jogosultságokat így Te is bármikor hozzá tudsz férni fiókodhoz.

Kampánytervezés ikon

Kampánytervezés


A céloknak, az oldaladnak és a szolgáltatásodnak megfelelően kialakítjuk fiókod teljes struktúráját. Megtervezzük és hirdetési büdzsédnek megfelelően létrehozzuk kampányaidat.

Kampányoptimalizálás ikon

Kampányoptimalizálás


A kampányok teljesítményét folyamatosan figyeljük és konverzióra és a befektetésarányos megtérülésre optimalizálunk. A hirdetések szövegeit és a kreatívokat teszteljük, elegendő statisztikai adat birtokában optimalizáljuk.

Havi riport ikon

Havi Riport


Összefoglalot készítünk az előző hónap eredményeiről, így könnyen és átláthatóan értesülsz a kampányok részleteiről. 1 órás konzultáció keretében megbeszéljük az eredményeket és a következő hónap céljait.

Kérj ajánlatot AdWords kampánykezelésre

Az ajánlatkérés ingyenes és semmiféle kötelettséggel nem jár.


1Kapcsolattartási adatok:

2Számlázási adatok:

3Hirdetések adatai:


Költségvetés:

4Ajánlatkérés elküldése:

Az ajánlatkérés után az alábbiak fognak történni:

1. Az ajánlatkérés tényéről visszaigazoló levelet küldünk.

2. Ajánlatkérésedről telefonon is megerősítést kérünk.

3. 2 munkanapon belül küldünk egy ingyenes testreszabott ajánlatot.