facebook

Konzultáció

gondolkodó nő

Konzultáció


Ha tovább szeretnéd fejleszteni vállalkozásodat. Ha most fognál bele egy online jelenléttel is rendelkező, vagy éppen arra épülő vállalkozásba. Megoldást keresel jelenlegi online marketing tevékenységed problémáira. Használsz Facebook vagy AdWords hirdetéseket de nem tudod, hogyan teljesítenek, vagy tudod, hogy nem megfelelően és javítani szeretnél az eredményeken, esetleg most szeretnél belevágni a ppc hirdetések világába. Nem tudod, hogy hogyan építsd fel online marketing stratégiádat Email-marketing, adatbázis építés, szegmentálás, A / B tesztek, Remarketing, Retargeting, Dinamikus remarketing, keresőoptimalizálás, értékesítési tölcsér (sales funnel)? Ha ezek ismeretlen fogalmak, vagy nem tudod, hogy miért fontosak ezek a kifejezések / folyamatok.

Miben különbözünk a többi tanácsadó cégtől?


Alapvetően nem tanácsadó cég vagyunk. Nem csak beszélünk róla, hanem csináljuk is, sőt azt szeretjük a legjobban. A legszebb pillanat, amikor látod, hogy a saját gyereked felnő és sikeres lesz. Ezért a megbeszélt terveket igény esetén meg is valósítjuk, a honlap marketingtudatos elkészítésétől közösségi médiumokban való jelenléten át az AdWords hirdetéseken és az email-marketingen keresztül. Sok tanácsadó cég csak tanácsot ad, kivitelezést nem vállal és nem megy bele a kreatív folyamatokba. Ha szeretnéd, mi meg is valósítjuk az együtt kidolgozott terveket. Nem kell más cégeket vagy az adott cég alvállalkozóit megbíznod különböző feladatokkal, így könnyen és gyorsan értesülhetsz arról, hol tartanak a folyamatok.

Személyes konzultáció.

Ügyfeleink a leggyakrabban a következő témákkal kapcsolatban fordulnak hozzánk:

Google Analitics icon

Google Analytics   


Az Analytics által nyújtott hasznos információkról többet szeretnél megtudni, nem is igazán tudod, mit kezdj vele? Egy-két funkciót beállítása nem sikerül egyedül?

Google Analitics icon

Google Adwords   


Szeretnél tájékozódni az Adwords-ben rejlő lehetőségekről, vagy konkrét kérdésed van, szeretnéd tudni, hogy egy kampányod hogy lehet sikeresebb?

Google Analitics icon

Keresőoptimalizálás   


Nem tudod, hogy honlapod megfelel-e a keresőoptimalizálási elveknek? Segítségre szorulsz és nem tudod milyen tartalmakra lenne szükséged?

Google Analitics icon

Facebook oldalak   


Szeretnél facebook oldalt létrehozni cégednek, vagy már rendelkezel vele de nem tudod mihez kezdj vele? Mit várhatsz ha elkezdesz hirdetni és hogyan érdemes belevágni?

Google Analitics icon

Honlap Audit   


Nem tudod, hogy honlapod kialakítása megfelel-e annak a célnak, amiért elkészült? Tudni szeretnéd mit lehet kihozni belőle, vagy esetleg egy új honlappal mennyivel lennél előrébb?

Google Analitics icon

Email Marketing   


Van már email listád de nem tudod hogyan használd? Esetleg nincs és nem is tudod hogyan gyűjts értékes kvalifikált érdeklődőket? Hogyan legyen testreszabott és stílusos hírleveled?

Ha az alábbi témák egyikében sem vagy érintett, vagy egyelőre még csak tervezed vállalkozásod beindítását és az első lépésekben is segítséget kérnél, állunk rendelkezésedre bármilyen online marketinggel kapcsolatos kérdésben, akár webshopok illetve bármilyen internetes kereskedelmi (e-commerce) témában!

A konzultáció díja: 20 000 Ft / óra

Jelentkezz konzultációra, hogy megválaszolhassuk kérdéseid!


1Kapcsolattartási adatok:

2Számlázási adatok:

3Konzultáció adatai:Tanácsadás hossza:

4Ajánlatkérés elküldése:

A rendelés után az alábbiak fognak történni:

1. Az megrendelés tényéről visszaigazoló levelet küldünk.

2. Megrendelésedről telefonon is megerősítést kérünk.

3. A konzultációs díj beérkezése után időpontot egyeztetünk.